Szaktanácsadás hétköznap 9-16-ig:  +3630 995 2237                          Ingyenes tervezés és ajánlatkérés emailben:    ajanlat(kukac)futesprofi.hu

Norvég fűtőpanelek

FÜRDŐSZOBAI FŰTÉSEK - norvég technológia

 

Gyorsan szeretne meleget vagy állandóan kellemes hőmérsékletet vár el a fürdőszobában?

Norvég fűtési megoldásaink mindkét kérdésre adnak megoldást.

Folyamatos fűtésre beépített termosztátos IP24 védettségű fűtőpaneleket, időszakos használatra halogén gyorsfűtő elektromos készülékeket ajánlunk.

Részletesen is érdekli?

Fürdőszobai fűtések norvég

Amennyiben fontos a gyors, szétáradó meleg, akkor Önnek a helytakarékos norvég halogénsugárzó lesz a jó megoldás.

GYORSFŰTÉS HALOGÉNSUGÁRZÓVAL

A fürdőszobákban általában kevés hely áll rendelkezésre fűtőpanel elhelyezésére - a halogénsugárzók ajtó fölé, vagy máshová a helyiség mennyezetéhez közeli helyen kiválóan elhelyezhető.

Glamox VR fürdőszobai gyorsfűtő

 Azonnal képes óriási hőt közölni a környezettel, tehát Önnek csak akkor érdemes bekapcsolnia, amikor a fürdőszobát használja. Ellenáll a párának, biztonságos, kimondottan vizes helyekre tervezték.

Ha Ön most is halogénsugárzót használ, de elégedetlen a fogyasztásával, vagy lassúságra panaszkodik, érdemes lecserélnie, hiszen az ADAX VR5 egy igazán modern és energiatakarékos termék.

 Alkalmazható ritkán használt helyiségekben is (raktáriroda, WC, öltöző, szociális helyiség).

Halogénsugárzóink 500, 750 és 1000 W teljesítménnyel kaphatóak.

A VR5 fűtőelemek 4 fokozatú kapcsolóval és 1,2 m hosszú csatlakozó kábellel vannak ellátva, hogy minden körülmények között megfelelő megoldást nyújtsanak.

Nem csak a fürdőszobában, hanem fedett teraszon vagy erkélyen is kiválóan használható!

 

 ADAX VR vásárlás


 ELEKTROMOS FÜRDŐSZOBAI FŰTŐPANELEK - GLAMOX TPVD

 

A fürdőszobába tervezett konvekciós fűtőtestek termosztátjuknak köszönhetően egyenletes meleget tudnak tartani főfűtésként is. Ott javasolható a használatuk, ahol folyamatosan kellemes meleget akarunk tartani a fürdőben, nemcsak a reggeli és esti tisztálkodási időben fontos a megfelelő hőfok.

Glamox TPVD fürdőszobai norvég fűtőpanelA GLAMOX fűtőpanelek vízmentes változatait olyan helyekre tervezték, ahol fokozottan ki vannak téve beázás, vagy extrém páratartalom hatásának.

Méretezés

Mivel a fürdőszobai elvárt hőmérséklet nem a szokásos 21-22 C fok, hanem 26-28 Cfok, ezért a teljesítményt is 40-45W/m3 átlagszámmal számoljuk a korrekt fűtéshez még normál hőszigetelésű falszerkezetnél is.

Aki szeretné, hogy emellett még gyorsan is felfűtse a fürdőt, azaz az átlagos hőfokról a fürdési hőre fűtene, akkor méretezzük túl jobban a teljesítményt. Nem fog többet fogyasztani természetesen, hiszen termosztát van rajta.

TPVD sorozat fröccsenő víz elleni védelemmel
Önálló fűtésként alkalmazhatók fürdőszobákban, uszodákban, virágboltokban, üvegházakban és minden olyan helyen, ahol ellen kell állnia a víznek, magas páratartalomnak.
Beépített termosztáttal rendelkeznek, tetszőlegesen beállítható a hőmérséklet 5 és 35°C-fok között.

Külalakra megegyeznek a Glamox TPA sorozatával, de az ET termosztát külön műanyag tokot kapott a maximális víz elleni védelem érdekében.

35cm magas kivitelben készülnek, 400, 600, 800 és 1000W teljesítményben.

2019 végén a sima ET termosztátos verzió kifutott, a DT digitális programozható termosztát található a fürdőszobai változatban is!

 Glamox TPVD vásárlás


 

ELEKTROMOS FÜRDŐSZOBAI FŰTŐPANELEK - ADAX VPS9 és VPS10 széria

 

adax vps9A fürdőszobai használatra különleges biztonsági előírások vonatkoznak. Az Adax VPS9 és VPS10 elektromos fűtőpaneljeit úgy tervezték, hogy akár fröccsenő vízveszélyes területen belül is felszerelhetőek legyenek

 

 

A VPS9 széria lekerekített éleivel és 60°C-os maximális felületi hőmérsékletével biztonságos megoldást jelent még a kisgyermekek számára is, ezért óvodákban is ideális megoldást jelent.

Túlmelegedés elleni védelemmel ellátva.

Két választható kivitelben készül – 300W és 600W – mindkettő mechanikus termosztáttal van ellátva.

 

A VPS10 széria kettős szigetelésű elektromos fűtőpanel fürdőszobába és mosókonyhába, kifröccsenő víz elleni védelemmel.

Ideális fűtőpanel a fürdőszobába.

Maximális felületi hőmérséklet: 60°C, gyermekszobában is alkalmazható. Túlmelegedés elleni védelemmel ellátva.

4 különböző teljesítményű kivitelben 400W-600-800-1000W-ig, mindegyik elektronikus termosztáttal szállítva.

 

Megvásárolhatja és a különböző fajták leírását itt találja közvetlen linken.


Adax VPS vásárlás


Amennyiben fürdőszobába kellemes meleg padlót is szeretne a megfelelő levegő-hőmérséklet mellett, kérem látogassa meg padlófűtésekkel foglalkozó webáruházunkat itt:

padlofutesuzlet.hu