Adax Clea WIFI fűtőpanel

Adax Clea Wifi fűtőpanel – norvég fűtőpanel edzett üveg dizájnnal

Az ADAX Clea Wifi fűtőpanel stílusos és elegáns, fekete vagy fehér üveg előlappal kaphatóak. A Clea-t azok számára tervezték, akik nem elégszenek meg a középszerű dizájnnal és szeretnének valami különlegeset az otthonukba.

Az ADAX Clea Wifi norvég fűtőpanel magas minősége mind a fekete vagy  fehér edzett üveg felületen, mind pedig a rozsdamentes felfüggesztéseken  tükröződik.

Clea az Adax gyártól megszokott alacsony felületi hőmérséklettel üzemel.

Clea az ADAX NEO WIFI-vel megegyező, digitális programozható termosztáttal rendelkezik, hogy tetszés szerint előre beállítható legyen az adott napszakban kívánt hőmérsékletet. Az ADAX  CLEA sem valódi fűtőpanel persze, az üveglap mögötti részben, az ottani fűtőtestben van a konvekciós fűtőbetét, ami hőáramlással fűti be a helyiséget.

Az Adax Clea WiFi elektromos üveg , dizájn fűtőpanel távolról vezérelhető termosztáttal.

Adax Clea wifi fűtőpanel
adax clea wifi norvég panel

Mi az ADAX CLEA WIFI fűtőpanel előnye?

Az Adax üvegpanel IP24-es az érintésvédelmi osztályú, azaz fröccsenő víz ellen védett. Így semmi akadálya, hogy fürdőszobáját egyedi és különleges megjelenésű fűtéssel lássa el.

Megfelelő wifi hálózat esetén Android és IOS készülékekkel egyszerűen szabályozható a fűtés, ezzel gazdaságosabban működtethető.

Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelét, az azonnal képes fűteni a helyiséget. Ha  van megbízható wifi-internet hálózat a helyiségben, akkor le kell töltenie egy alkalmazást okostelefonjára. Ezután a készülékeket össze kell párosítani. Ezt követően Ön már a telefonról tudja a készüléket irányítani.

Hétvégi házában megoldódik a fagyvédelem, kellemes meleget tud varázsolni otthonról is. Az Adax Clea WiFi elektromos üveg , dizájn fűtőpanel távolról vezérelhető termosztáttal. Megfelelő wifi hálózat esetén Android és IOS készülékekkel egyszerűen szabályozható a fűtés, ezzel gazdaságosabban működtethető.

Az ADAX CLEA norvég fűtőpanelek fogyasztásáról és felszerelésükről itt is írunk: FOGYASZTÁS

A Clea teljesítményválasztéka viszonylag szűkös: 600-800-100-1200W, így szükségessé válhat nemcsak egy, hanem 2 darab használata is egy nagyobb helyiségen belül.

5 év cseregarancia és plusz 3 év garancia is vásárolható!

adax clea wifi fehér panel
üveg elektromos fűtőpanel

Hol javasolt az ADAX CLEA használata?

  • Otthonában, ha szeretné mindig az aktuális napi teendőihez és időbeosztásához alakítani a fűtését.
  • Gyerekszobákban, mivel ha a gyerekek megváltoztatják a beállításokat, távolról is vissza tudja állítani a korábbi értékeket.
  • Hétvégi házakban, nyaralókban, hogy mindig kellemes meleg fogadja érkezéskor.
  • Irodákban, üzlethelyiségekben, ahol nem állandó a nyitva tartás és változó az ügyfélforgalom.
  • Hotelekben, kiadó lakásokban, mivel a gyerekzár funkciónak köszönhetően vendégei helyett kizárólag Ön szabályozhatja a helyiségek fűtését.
  • Kiegészítő fűtésként biztonsági tartalék céljából, ami segít ellenőrizni a helyiségben zajló folyamatokat, így képet kap elsődleges fűtése működéséről is.
  • Figyeljünk az elhelyezésre a helyiségen belül! Az Adax Clea fűtőpanel is – hasonlóan az Adax Neo panelhez – felfelé irányuló légáramlást hoz létre, nem úgy, mint a Glamox. Ezért ablak alá, függöny alá nem javaslom az elhelyezését!