BEHA norvég fűtőpanelek

BEHA norvég fűtőpanelek - BEHA PB bluetooth vezérléssel

BEHA fűtőpanelek – klasszikus kinézet, egyszerű kezelhetőség,  norvég gyártás

A BEHA fűtőpanelek egyszerű, tekerőgombos vezérlésűek és hagyományos kialakításúak. Bluetoothon keresztül okostelefonos alkalmazás segítségével is irányíthatja a BEHA PB  készüléket, így a hatókörön belül telefonról vezérelheti és programozhatja a fűtőpanelt.  A régebben bevezetett BEHA wifis verzióját pillanatnyilag nem forgalmazzuk a sok távoli elérési probléma miatt! (2023 eleje)

A Beha PB fűtőpanel IP 24-es védettséggel rendelkezik, ami a vízmentesség tekintetében a „fröccsenő víz ellen védett” kategória.

Ennek alapján használható a készülék minden egyéb ráfordítás nélkül fürdőszobákban, zuhanyzókban, vizes helyiségekben, azonban vízsugárnak kitenni nem szabad.(előírás szerint 60 cm-re kell minimum elhelyezni a vízsugártól.)

A fűtőpanel lelke a legkorszerűbb „X” keresztmetszetű lamellás fémötvözet fűtőbetét, túlfűtés elleni védelemmel.

Beha norvég fűtőpanelek

Hová ajánljuk?

  • Olyan otthonokba, ahol az állandó hőmérséklet tartása az elsődleges, nem szükséges részletes programozás.
  • Olyan felhasználók számára, akik egyszerű, tekerőgombos beállítást szeretnének.
  • Azoknak, akik kedvező árú, de mégis minőségi, norvég fűtőpanelt szeretnének.
  • Fürdőszobákba, mivel IP24-es védelmének köszönhetően fröccsenő víz- és páraálló.
  • Cseregarancia! A gyártó minden Beha PB fűtőpanelre 5 év cseregaranciát biztosít. A garancia teljes körű, minden alkatrészre vonatkozik, rendeltetésszerű használat esetén. A vásárlás utáni 5 évben minden jellegű meghibásodás esetén azonnal cseréljük a terméket. A Beha fűtőpanelek esetében nem kell hosszú bevizsgálásokra számítania, ha nem működik, akkor cseréljük.
BEHA bluetooth BT vezérlés
BEHA termosztátja

Beha fűtőpanelek vezérlése – egyszerű, manuális termosztát

A Beha  fűtőpanelek beépített termosztáttal rendelkeznek, nem szükséges külön termosztát felszerelése. Amikor felszereli és bekapcsolja a fűtőpanelt, az azonnal képes fűteni a helyiséget.

A panel oldalán található a főkapcsoló és a tetején egy tekerőgomb. A főkapcsoló bekapcsolása után a tekerő segítségével tudja a kívánt hőmérsékletet beállítani.

Opcionális Bluetooth vezérlés

Ingyenes okostelefonos alkalmazással további funkciók is elérhetők a Beha fűtőpanel vezérlésekor. Ehhez engedélyezni kell a telefonon a Bluetooth kapcsolatot, valamint a hatókörön belül kell tartózkodni.

Távirányítás: A helyiségben tartózkodva állíthatjuk a fűtőpanelen beállított hőmérsékletet telefonunk segítségével is.

Programozás: Egyedi programot/hőmérsékletet állíthatunk be egy-egy napra vagy hétre. A beállított programot a fűtőpanel memóriája megjegyzi, így ha elhagyjuk a helyiséget, akkor az adott program szabályozza tovább a hőmérsékletet.

A BEHA fűtőkészülék önálló fűtésre tervezett fűtőpanel, mely minden fűtési körülményre ajánlott.

Használható főfűtésre és kiegészítő fűtésre is!

A BEHA fűtőtest egy „dobozos” kompakt termék, nem vállalunk beszerelést, mert erre nincs szükség!A készülék felszereléséhez nem kell villanyszerelő segítségét kérni, kivétel, abban az esetben, ha direktben szeretné bekötni, azt villanyszerelővel kell végeztetni.

A vezeték elvágása nem jár garanciavesztéssel.Minden készülék csomagjában a hátfalra szerelve ott a fali konzol, mely falra erősítése után a fűtőpanel felakasztásával és a dugvilla dugaljba helyezésével a készülék már üzembe is helyezhető!

norvég fűtőpanel

BEHA FŰTŐPANELEK FOGYASZTÁSA

Ha az első használat során égett szagot érez, az nem probléma, ekkor ég le a fűtőbetétről a gyártás során lerakódott szennyeződés és védőzsír.

A készüléket függőleges oldalfalra „illik” szerelni,  a padlószinttől kb 15 – 20 cm-es magasságban. (Nemcsak ablak alatt helyezhető el a helyiségen belül, de ügyelni kell arra, hogy megfelelő tér legyen a konvekciós hőáramláshoz.)

A BEHA fűtőpanel konvekciós működése miatt mennyezetre, ajtó fölé és függőlegesen nem szerelhető!

A BEHA nem infrapanel, nem bocsát ki sugarakat, egyszerűen a termodinamika elvén működik, mint egy hagyományos radiátor, egészségre ártalmatlan.

BEHA GYÁR

BEHA fűtőpaneleket a norvégiai Porsgrunn városában gyártják.

A gyár 1912 óta elektronikai termékeket gyárt, jelenleg 10 millió terméket évente. 1912-ben az első elektromos fűtőkészülék hasonlított a mai kisméretű kályhákra, elektromos ellenállásos fűtőbetét szolgáltatta a meleget. Később konyhai gépekkel bővült a termékpaletta, mindezek mellett húzóágazat az elektromos fűtőpanelek gyártása.

A fűtőpanelek 2014-ben megújultak, 2016-ban a vezérlések és termosztátok terén történtek fejlesztések. A termék esztétikus, strapabíró csomagolásban jut el a végfelhasználóhoz.