Szaktanácsadás hétköznap 9-16-ig:  +3630 995 2237                          Ingyenes tervezés és ajánlatkérés emailben:    ajanlat(kukac)futesprofi.hu

Norvég fűtőpanelek

ADAX VP10 ÉS ADAX VP11 norvég konvektorok - az alap

 

 Az Adax VP10 fali fűtőpanelek nagy népszerűségnek örvendenek azon tulajdonosok és vállalkozók között, akik stílusos, helytakarékos, hatékony elektronikus fűtési rendszert keresnek elérhető áron.

 

2019-től az alap VP10 és VP11 széria kifutnak a gyártásból. Csak az ERP kompatibilis verziók rendelhetőek, amelyek nem rendelkeznek falikonzollal, csak lábbal, mobil kivitelben.

Az új szériák az normál magasságú mobil VP10 KTP és KETP sorozat,

a magas (42cm) VP11 KTP és KETP sorozat,

Az új sorozat tagjai egyébként teljesen megegyeznek a régi készülékekkel, csak nincsen hozzájuk falikonzol, valamint a 2013P lábbal együtt szállítjuk!

(Falikonzol külön rendelhető!!)


A adax vp11 norvég fűtőpanel VP10 fűtőpanelek bármilyen helyiség fűtésére alkalmasak. Költséghatékony megoldást jelentenek meglévő fűtésrendszerek kiegészítésére az otthon felújítása vagy bővítése esetén is.

 

A működési költségek csökkentéséhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő szabályozhatóság.

Ennek érdekébe minden modell pontos, manuális állíthatóságú (tekerős) elektronikus vagy mechanikus termosztát vezérléssel van ellátva.

Fontos: nem cserélhető, azaz fixen beépített a vezérlés. Magasságuk 295 mm.

Fali konzollal és dugvillával szerelt hálózati vezetékkel szállítjuk!

adax vp10 és vp11 norvég fűtőpanel

 

Az ADAX VP11 sorozatú norvég fűtőpanelek abban különböznek a VP10 sorozattól, hogy magasabb (420 mm) kialakításuk révén kisebb helyen is elférnek, illetve létezik 2500 W-os teljesítményű panel is.

 

További lényeges különbség, hogy IP24-es érintésvédelműek, azaz kettős szigeteléssel rendelkezve nem igényelnek földelést!

 
Minden ADAX fűtőpanel és méretválasztéka megtalálható webáruházunkban, ahol természetesen azonnal rendelhet is!

                                                                                          ADAXVP10                                          ADAXVP11                                

  phf webshop   phf webshop